Suolapähkinä-Piparibootsit

Suolapähkinä-Piparibootsit
noin 30 kpl

Valmistusohje

Levitä taikinalevy/-levyt sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min ajaksi. Rouhi suolapähkinät veitsellä tai monitoimikoneella rouheeksi. Sekoita rouhe ja taikina käsin tasaisesti taikinaksi. Kaaviloi se isoksi levyksi ja ota siitä erilaisten bootsien / joulusukkien / saapikkaiden mallisia pipareita tai muita haluamasi mallisia pikkuleipiä. Asettele piparit väljästi leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa 5-8 min. Anna jäähtyä. Sekoita tomusokerista ja sitruunamehusta kuorrutus. Laita sitä leivinpaperista tehtyyn paperitötteröpursottimeen ja koristele piparit. Tai käytä valmista tuubeissa myytävää sokerivesikuorrutetta. Anna koristelun kuivua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)