Suklaamoussekakku

Suklaamoussekakku
4 t , josta valmisteluaika 30 min
8-10 annosta
Pohja:
3dlMyllyn Paras OATGOODS Mysli Suklaa-appelsiinia
50gvoita
1rklsokeria
Täyte:
250gsuklaata
2kananmunaa
2dlkermaa
2liivatelehteä
2dlvaniljatuorejuustoa
Koristeluun:
Kermavaahtoa, OATGOODS-mysliä ja kaakaojauhetta.

Valmistusohje

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Sulata voi mikrossa pehmeäksi. Murskaa mysli tehosekoittimessa ja lisää voin sekaan. Lisää halutessasi pohjaan sokeria. Vuoraa n. 20cm irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kaada mysliseos vuokaan ja painele tasaisesti vuoan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin jähmettymään hetkeksi aikaa.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto  Sulata suklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä. Lisää sulaneen suklaan sekaan kananmunat yksi kerrallaan hyvin sekoittaen. Sulata pehmenneet liivatteet pieneen määrään vettä ja lisää ohuena nauhana suklaan sekaan. Sekoita kerma-tuorejuustoseos suklaan joukkoon ja kaada pohjan päälle. Laita kakku takaisin jääkaappiin hyytymään n. 3 tunnin ajaksi.

Irroita vuoka varovasti kakun ympäriltä ja siirrä tarjoilulautaselle. Koristele suklaamoussekakku esim. OATGOODS-myslillä, kermavaahdolla ja kaakaojauheella.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)