Suklaakeksit suklaataikinasta

Suklaakeksit suklaataikinasta

Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinasta valmistat helposti maukkaita pikkuleipiä. 

n. 20 kpl

Valmistusohje

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina 2 mm:n vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele sydänmuotilla kuviota taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille leivinpaperin päälle väljästi, sillä keksit leviävät hieman. Paista uunin keskitasolla n. 200 asteessa n. 5-7 min. Keksit palavat helposti, ole tarkkana. Sulata 50 g tummaa suklaata vesihauteessa tai mikroaaltouunissa varovasti sulaksi. Valuta sitä ohuena nauhana kypsien jäähtyneiden keksien päälle. Ota veitsellä (kuorimaveitsi on kätevä) suklaalastuja heti sulan suklaan pintaan. Anna koristelun kuivua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)