Suklaa-kaurakeksit

Myllyn Paras
noin 30 kpl
100gsulatettua voita tai margariinia
dlsokeria
dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1rkltummaa kaakaojauhetta
1tlsoodaa
1dlkermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen
järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota
taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi.
Paista 200-asteessa uunissa keskitasolla 7-10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (33)

Hyvä resepti!
Huippu helppo resepti. Laitoin kaurahiutaleiden tilalle tavallista mysliä, jossa rusinoita, kerman tilalle laitoin kahvia ja kaakaota laitoin 3 rkl. Liian hyviä, jos muillekin pitäis jäädä. Ehkä en kerro kellekään, että oli mitään keksejä ;)
Hyvän makuisia, mutta pellin etuosassa olevat keksit meinaavat aina hajota, ellei peltiä käännetä kesken paistamisen. Vika on oikeastaan vain uunissa ;)
Ihan liian hyviä! :)
Ihania!
Tarkoitetaanko tällä vispikermaa vai mitä kermaa?
Mikä vaan kerma käy. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Nam! Ihanan pehmeä koostumus. Saa nopsaan perustarpeista tuollaisen aikaiseksi. Suosittelen kaikille! (:
Tosi Herkullista!!! NAM!
Voiko soodan tilalle laittaa leivinjauhetta?

Pages