Stroganoff Tacot

Stroganoff Tacot

Reino Nordin kokkaa Cooking with Kasmir -ruokaohjelmassa Kasmirin kanssa, katso video ohjeen alta!

Stroganoff:
1kghäränrintaa
2porkkanaa
4sipulia
1rklmustapippuria
3-5laakerinlehteä
1rklsavustettua paprikajauhetta
dlsmetanaa
1ploolutta
1dlvähäsuolaista soijaa
vettä
Marinoitu punakaali:
puolikas punakaalinpää
rklsuolaa
2dlsokeria
2dlomenasiideriviinietikkaa
Valkosipulikurkut:
500gkurkkua
3rklsokeria
1rklsuolaa
1valkosipulinkynsi
2rkltilliä
omenasiideriviinietikkaa
Lisukkeet:
1pntlehtipersiljaa
5retiisiä
1sitruuna
Lisäksi:
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)

Valmistusohje

Stroganoff: Suolaa rinta ja paista siihen pannulla kauttaaltaan hyvä väri. Siirrä rinta kattilaan. Lisää kaksi sipulia, porkkanat, mausteet, vesi ja olut. Keitä vähintään 4 tuntia. Mitä pidempään maltat keittää rintaa, sitä parempaa siitä tulee. Itse keitin 6 h. Anna lihan jäähtyä keitinliemessään. Karamellisoi kaksi sipulia pannulla. Lisää savustettu paprikajauhe. "Avaa" paprikajauhettu sipuli pannulla muutama minuutti. Lisää kuutioitu häränrinta, keitinlientä ja smetana. Keitä muutama minuutti. Lisää mustapippuria ja suolaa jos tilanne niin vaatii. Siirrä sivuun.

Marinoitu punakaali: Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi, suolaa ja laita sivuun. Huuhtele kaali suolasta ja valuta kuivaksi. Lisää omenasiideriviinietikkaa ja sokeria. Anna tekeytyä kylmässä n. 30 min. Kaalin pitäsi olla happamanmakeaa.

Valkosipulikurkut: Leikkaa kurkku ja valkosipuli viipaleiksi. Sekoita suolan ja sokerin kanssa. Lisää tilli ja etikkaa maun mukaan. Anna tekeytyä n. 1 h.

Lisukkeet: Leikkaa lehtipersilja nätiksi hakkeeksi. Mitä vähemmän käsittelet persiljaa, sen nätimpänä se pysyy. Pese retiisit ja leikkaa mahdollisimman ohutta rengasta. Laita retiisit jääkylmään veteen. Sekä jääsalaatista että retiisistä tulee rapeampaa näin!

Voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. 

Esillepano: Lisää taskuihin neljä viipaletta kurkkua, lisää stroganoff kurkkujen päälle ja viimeistele punakaalilla, retiiseillä ja silputulla lehtipersiljalla. Purista sitruunamehua lopuksi koko komeuden päällä!

Resepti:
Kasmir

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)