Sporttinen Pizzasoppa Tomaatti-Chilipastalla

Sporttinen Pizzasoppa Tomaatti-Chilipastalla

Pizzasoppaan saat piilotettua tähteet niin, että ne maistuvat ihan uudelle ruoalle. Keittoon laitetaan tomaattia, mustapippuria ja pizzamaustetta reilusti.  Tomaatti-chili kierremakaroni tuo mukavaa makua ja ruokaisuutta. Juustoraaste pinnalla kruunaa keiton.

4-6:lle
1rklrypsiöljyä
n.400gvähärasvaista kinkku-, broileri- tai kalasuikaleita ja jauhelihaa
1iso (puna)sipuli
8dlvettä
1tlk(400 g) tomaattimurskaa
1rklliha-, kana- tai kalafondia
1rklpunaista pestoa tai currytahnaa
3dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
1-2rklpizzamaustetta
½-1tlkokonaisia mustapippureita
1paprika suikaleina
Pinnalle:
juustoraastetta tai raejuustoa

Valmistusohje

Kuumenna öljy suuressa, pinnoitetussa kattilassa. Lisää kinkku-, broileri- tai kalasuikaleet tai jauheliha sekä sipulirenkaat ja paista ne kauniin värisiksi. Lisää vesi sekä tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää loput aineet ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna kypsyä pastan lisäämisen jälkeen enää 7 min. Tarjoile erikseen juustoraastetta tai raejuustoa, jota jokainen voi ripotella keiton pinnalle.

VINKKI: Saat samalla reseptillä pataruoan, kun käytät ohjeeseen n. 6 dl pastaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)