Siika-kevätsipulilevite kaurakakuille

Siika-kevätsipulilevite kaurakakuille
55 min, josta valmisteluaika 30 min

Kala kuuluu ehdottomasti suomalaisten kesäpöydän antimiin ja täyteläisen makuinen siika onkin monelle tuttu ruoanlaitossa. Tämä perinteisen makuinen resepti sopii tarjottavaksi pienenä suolaisena ruokalajina esimerkiksi perhejuhlissa.

Kaurakakut ovat kuin riisikakkuja, mutta ne on valmistettu kaurasta. Makuja on kolme: Maustamaton (mausteena vain suola), Juusto ja Sour Cream & Onion.

Koska valmiiksi voidellut kaurakakut pehmenevät helposti, tarjoile kaurakakut ja levite sekä muut päällysteet erikseen, jolloin kaurakakut säilyttävät rapeutensa.

Levitteen päälle voi vielä laittaa koristeeksi merilevähelmiä, kevätsipulia, tilliä ja vesikrassia.

n. 10:lle kaurakakulle
200 ggraavattua siikaa tai savusiikaa
1kplkevätsipulin varsi
2rklsitruunamehua
1dlkermaviiliä
tilliä
suolaa ja pippuria
Myllyn Paras OATGOODS Maustamaton Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Juusto Kaurakakkuja tai
Myllyn Paras OATGOODS Sour Cream and Onion Kaurakakkuja
Koristeluun:
merilevähelmiä
tilliä ja vesikrassia

Valmistusohje

1. Perkaa savusiika ja pilko se pienempiin paloihin tai pilko suoraan graavattu siika paloihin.

2. Hienonna kevätsipulin varsi sekä tilli

3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

4. Tarjoa kaurakakun levitteenä

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)