Savulohipasta Rigatoni Moniviljapastasta

Savulohipasta Rigatoni Moniviljapastasta
15 min, josta valmisteluaika 15 min

Savulohipasta on nopea valmistaa lämminsavulohesta, myös loimulohi sopii ruokaan oikein hyvin. Ruokaan mainiota makua antavat savusimpukat. Mikäli haluat käyttää vain savulohta, korvaa savusimpukat savulohella.

Myllyn Paras Rigatoni Moniviljapasta on laadukas uutuuspasta.

Moniviljapasta on maukas sekoitus kolmesta erilaisesta ja erivärisestä rigatoni-muotoisesta pastasta: kvinoapastasta, rukiisesta pastasta ja kurkumapastasta.

3-4:lle
2punasipulia
1rkloliiviöljyä
1rklvoita
1tlsitruunapippuria
½tlsuolaa
½dltuoretta timjamia
1dlkirsikkatomaatteja
½dlaurinkokuivattuja tomaatteja
3dlruoka- tai kuohukermaa
300gloimu- tai lämminsavulohta
1tlksavusimpukoita (säilyke 120g/200g)
Spagetti:
n. 400gMyllyn Paras Rigatoni Moniviljapastaa
n. 2½lvettä
2tlsuolaa
Lisäksi:
n. 2rklparmesaanijuustoa
1sitruuna tai lime

Valmistusohje

Laita pastaa varten vesi kiehumaan isoon kattilaan.

Viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. 

Mittaa pasta kiehuvaan veteen, mausta vesi suolalla ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan "al dente".

Laita pannulle rasvat kuumentumaan ja lisää sipuliviipaleet, kuullota niitä hetki. Lisää pannulle mausteet, puolitetut kirsikkatomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit sekä kerma, anna kuumentua. Pilko joukkoon savulohta melko isoina paloina ja lisää lopuksi simpukat. Anna koko seoksen kuumentua.

Valuta vesi pois pastasta ja sekoita siihen lohiseos. Jaa pasta 3–4 syvälle isolle lautaselle. Raasta tai leikkaa annosten päälle parmesaanijuustoa ja leikkaa sitruunasta tai limestä ohuita renkaita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)