Rukiiset hevosenkengät

Rukiiset hevosenkengät
noin 30 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
kuminaa tai yrttisuolaa

Valmistusohje

Sulata ruistaikinaa sen verran, että saat leikattua siitä terävällä veitsellä n. ½ cm:n levyisiä ohuita suikaleita levyn pitkästä reunasta. Nosta tangot leikkauspinta ylöspäin uunipellille ja muotoile niistä hevosenkenkiä. Voitele ne munalla. Halutessasi ripottele hevosenkengän päihin kuminoita ja /tai mausteeksi pinnalle yrttisuolaa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.  Ruistangot sopivat sellaisenaan naposteltaviksi, juustotarjottimelle tai tuorejuuston tai maustevoin kera. Keiton tai salaatin lisukkeena ruistangot ovat mainioita rukiisia maukkaita pikkupaloja.

VINKKI: Katso myös Ruistangot!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)