Ruiskirjaimet

Ruiskirjaimet
noin 30 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
yrttisuolaa tai kuminaa tai juustoraastetta

Valmistusohje

Sulata ruistaikinaa sen verran, että saat leikattua siitä terävällä veitsellä n. ½ cm:n levyisiä ohuita suikaleita. Nosta tangot leikkauspinta ylöspäin uunipellille ja muotoile niistä leikellen ja yhdistellen kirjaimia. Voitele kirjaimet munalla. Halutessasi ripottele mausteeksi pinnalle yrttisuolaa, kuminaa ja juustoraastetta. Paista tankoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min kauniin värisiksi. Ruiskirjaimet sopivat sellaisenaan naposteltaviksi. Keiton lisukkeena ruistangot ovat mainioita rukiisia maukkaita pikkupaloja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)