Putkispagettivuoka

Putkispagettivuoka
noin 4-6:lle
300gMyllyn Paras Putki Spagettia
400gjauhelihaa
1iso sipuli
1-2tlsuolaa
½tlvalkopippuria
1tlpaprikajauhetta
3munaa
1lmaitoa tai lihalientä

Valmistusohje

Pätki putket lyhyiksi pätkiksi käsin taitellen. Keitä niitä pakkauksen ohjeen mukaan. Voit keittää putket myös pätkimättä niitä. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta kypsä jauheliha. Kaada kerroksittain putkia ja jauheliha-sipuliseosta voideltuun uunivuokaan. Sekoita munat ja maito (tai lihaliemi) ja kaada vuokaan. Kypsytä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 1 tunti. Laktoosittoman paistoksen saat käyttämällä lihalientä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Oikein hyvä ruoka. Tykkään ja suosittelen myös muille.