Punajuuripasta-vuohenjuustosalaatti

MP_Punajuuuripasta_vuohenjuustosalaatti
20 min, josta valmisteluaika 10 min
4-6 annosta
Pasta:
200gMyllyn Paras Punajuuripastaa
vettä
suolaa
Kastike:
¼dlöljyä
1sitruunan mehu
¾ tlsuolaa
½ tlmustapippurirouhetta
Salaattiin:
2rkurucolaa
1rkuvesikrassia
½prkkaprista liemineen (50/35 g)
1dlpekaanipähkinöitä
½dlpersiljaa silputtuna
2tlyrttimaustesekoitusta
1rklpunaista chiliä silputtuna
150–200gvuohen tuorejuustoviipaleita (esim. Président)

Valmistusohje

Keitä punajuuripasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.

Sekoita kastikkeen aineet kulhossa. Lisää kypsä punajuuripasta, rucola, vesikrassi, kaprikset ja pekaanipähkinät, sekoita huolella. Annostele salaattilautasille tai kumoa tarjoiluastiaan.

Sekoita persiljasilppu, yrttimaustesekoitus ja chilisilppu. Pyörittele vuohenjuustoviipaleet seoksessa ja siirrä ne salaatin päälle.

Tarjoa alku- tai pääruokana.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)