Punajuuripasta kana–kookoskastikkeella

MP_Punajuuuripasta_kookoskanakastike
40 min, josta valmisteluaika 10 min
4-6 annosta
Pasta:
300-400gMyllyn Paras Gluteeniton Penne Punajuuri
vettä
suolaa
Kastike:
300gmaustamattomia broilerisuikaleita
1tlcurrya
1tlpaprikaa
1tlsuolaa
1tlrouhittua mustapippuria
1punasipuli
200gananasta
50ginkivääriä
2rklöljyä
1prk(400 ml) kookosmaitoa
2rklkanafondia
1rklhunajaa tai vaaleaa luomusiirappia
½rkulehtipersiljaa

Valmistusohje

Keitä punajuuripasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita mausteet broilerisuikaleisiin. Viipaloi kuorittu punasipuli, paloittele putsattu ananas (säilykeananaskin käy) ja raasta inkivääri ohueksi.

Kuumenna öljy pannussa, ruskista broilerisuikaleet ja sipuliviipaleet. Lisää ananaspalat ja inkivääri pannuun, kypsentele pari minuuttia aineksia käännellen. Lisää kookosmaito ja kanafondi keitä pari minuuttia nestettä haihduttaen.

Nosta kypsä punajuuripasta keitinvedestä reikäkauhalla pannuun ja sekoita. Tai tarjoa valutettu punajuuripasta ja kastike erikseen.

Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.

Silppua lehtipersilja pinnalle.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)