Punajuuri-vuohenjuustorisotto

Punajuuri-vuohenjuustorisotto
25 min, josta valmisteluaika 5 min

Myllyn Paras on tuonut markkinoille mainion risottoriisipakkauksen, joka vie vain vähän tilaa. Myllyn Paras OATGOODS antaa risottoriisiin täyteläisyyttä ja mehevyyttä sekä tuo makuun vivahduksen paahteisesta kaurasta. Yhdestä annospussista valmistat aterian neljälle ruokailijalle, eikä raaka-aineita jää turhaan pyörimään kaappeihin.

Valmistin syksyyn sopivan upean pinkin risoton, joka on höystetty vuohenjuustolla.

Tämä sopii tarjottavaksi niin arkena kuin juhlassa.

4 annosta
1sipuli
2rklöljyä
250gMyllyn Paras OATGOODS Risottoriisiä
6dlpunajuurimehua
3dlvalkoviiniä
1-2rklkasvisfondia
mustapippuria myllystä
raakunaa tai rosmariinia maun mukaan
150gvuohenjuustoa

Valmistusohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli.

  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja lisää joukkoon sipuli, kuullota hetki.

  3. Lisää OATGOODS Risottoriisi.

  4. Lisää punajuurimehua ja valkoviiniä, sekä kasvisfondia vähän kerrallaan ja anna nesteen imeytyä riiseihin. Mausta mustapippurilla ja rakuunalla tai rosmariinilla.

  5. Lisää loppuvaiheessa joukkoon vuohenjuustoa nokareina ja sekoita, kunnes juusto alkaa sulaa joukkoon.

  6. Tarkista maku ja tarjoa heti.

 

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)