Punajuuri-vuohenjuustolasagnette

vuohenjuustolasagnette
1 t 30 min, josta valmisteluaika 30 min

Myllyn Paras on tuonut markkinoille Mini lasagne -levyjä, joista valmistat herkulliset uuniruoat helposti.

Upean värinen juureksista ja punajuurimehusta valmistettu lasagne saa hienostuneen makunsa vuohenjuustosta.

Kokeile!

4-6:lle
3kplisoa porkkanaa
1-2 kplisoa juuripersiljaa tai palsternakkaa
1kpliso sipuli
200gjuuriselleriä
2kplvalkosipulinkynsiä
3rklrypsiöljyä
¾ dlvehnäjauho
5dlpunajuurimehua
400-500gtomaattimurskaa
1kplkasvisliemikuutio
250
2tlrosmariinia tai rakuunaa
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
200gvuohenjuustoa
Lisäksi:
250gMyllyn Paras Mini Lasagne -levyjä

Valmistusohje

Kuori porkkanat, juuripersiljat tai palsternakat, sipuli ja juuriselleri.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia hetki kovalla lämmöllä.

Sekoita joukkoon vehnäjauhot käännellen ja lisää sitten punajuurimehu, tomaattimurska, kasvisliemikuutio, sulatejuusto, rosmariini tai rakuuna ja mustapippuria myllystä.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa maun mukaan.

Jaa kastike kerroksittain Mini lasagne -levyjen kanssa. Viipaloi lopuksi vuohenjuusto ja laita ne vuoan pinnalle.

Kypsennä ruokaa 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 50 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)