Punaista kalakastiketta ja Gnocchimakaronia

Myllyn Paras
4:lle
300-400g
Punainen kalakastike:
1sipuli
(2-4valkosipulinkynttä)
2rklrypsiöljyä
1tlktomaattimurskaa
ripaus sokeria
n.2dlkalalientä fondista
suolaa
mustapippuria
2tlkuivattua tai 2-3 rkl tuoretta basilikaa
400gtuoretta ruodotonta kalaa (haukea, kuhaa, kirjolohta) tai pakastekalaa
Lisäksi:
rucolasalaattiruukku

Valmistusohje

Kuullota suikaloidut sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää
tomaattimurska, ripaus sokeria, mausteet ja kalaliemi. Anna kiehua miedolla
lämmöllä n. 15 minuuttia.

Leikkaa kala n. 2 cm:n kuutioiksi ja sekoita ne punaisen
kastikkeen joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi kannen alla ja anna hautua muutama
minuutti. Kalapalat kypsyvät hyvin nopeasti.

Kaada kastike vastakeitetyn ja valutetun pastan päälle ja
ripottele päälle rucolasalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)