Porkkanaspagetti lihapullilla

MP_lihapullaporkkanaspagetti
35 min, josta valmisteluaika 10 min
4-6 annosta
Spagetti:
300-400gMyllyn Paras Gluteeniton Spagetti Porkkana
vettä
suolaa
Kastike:
300–400gpieniä lihapullia, valmiita tai itse tehtyjä
1prkkirsikkatomaattisäilykettä tai tomaattimurskaa (400 g)
½dlketsuppia
1lihaliemikuutio
3valkosipulin kynttä
mustapippuria rouhittuna
2tlvaaleaa luomusiirappia
½ rkubasilikaa
2tlyrttimaustesekoitusta
Pinnalle:
50gparmesaania raastettuna

Valmistusohje

Keitä porkkanaspagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Kumoa lihapullat pannuun ja kuumenna pari minuuttia. Lisää tomaattituote, huuhtaise purkki desillä vettä, ketsuppi, murennettu liemikuutio, murskatut valkosipulin kynnet, pippuri, siirappi, silputut basilikanlehdet ja yrttimaustesekoitus. Keitä miedolla lämmöllä poreillen, kunnes lihapullat ovat läpikotaisin kuumia.

Tarjoa kastike porkkanaspagetin ja parmesaanin kanssa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)