Pippuripastasalaatti

Pippuripastasalaatti

Pippuripasta on tummaa pastaa, jossa on hyvä pippurinen maku valmiina. Pippuripasta on amorini-kierrekuvioista ja kauniin punaista. Makupastoilla saat väriä ja makua erilaisiin pastaruokiin.  Avokadoöljy antaa mukavan maun salaatinkastikkeeseen. Paula-tyttö Noora Ylikoski, Christina Aaltio ja Arja Elina Laine valmistivat pippuripastasalaattia I love me -messuilla lokakuussa 2014, katso video alta.

4:lle
3dlMyllyn Paras Pippuripastaa (tummaa pastaa)
½kurkku
200gminitomaatteja
200gpieniä mozzarellapalloja
1rkusalaattia
1rkurucolaa
1rkubasilikaa
parmesaanilastuja
Kastike:
½dlavokadoöljyä
½dlomenaviinietikkaa
1tlmustapippuria myllystä
½tlyrttisuolaa
2tltummaa sokeria

Valmistusohje

Keitä pasta "al dente", 7 minuuttia. Valuta ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Sekoita keskenään salaatin aineet. Valmista kastike ja lisää joukkoon. Koristele basilikalla.

VINKKI: Kokeile myös muita Myllyn Paras -makupastoja: Tomaatti-Chilipastaa tai Pestopastaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)