Piparkakkutikkarit

Piparitikkarit
1pktMyllyn Paras Piparitaikinaa (500 g)
1pktMyllyn Paras Vaalea Piparitaikinaa (500 g)
isoja tai pieniä puisia jäätelötikkuja
Koristeluun:
tomusokeria
kananmunan valkuaista
koristerakeita
koristehilettä

Valmistusohje

Sulata ja kauli taikinat pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikinalevyistä eri mallisia piparkakkuja muoteilla. Siirrä piparkakkuaihiot leivinpaperoidulle pellille. Paina jäätelötikku kevyesti piparkakkuun ja aseta toinen piparkakkuaihio päälle. Käytä vuorotellen vaaleasta piparkakkutaikinasta ja piparkakkutaikinasta tehtyjä eri mallisia aihioita päällekkäin.

Täytä pellit samankokoisilla piparitikkareilla, silloin paistaminen onnistuu parhaiten. 

Paista uunissa 190 asteessa 6–8 minuuttia. Paistoaika riippuu piparitikkareiden koosta ja paksuudesta.

Jäähdytä.

Koristele tikkarit esim. tomusokeri-valkuaiskuorrutuksella, koristerakeilla ja koristeluhileellä.

Puraise ja nauti.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)