Piparit yhdistetystä Ruis- ja Piparitaikinasta

Piparit yhdistetystä Ruis- ja Piparitaikinasta
30-40 kpl

Valmistusohje

Levitä taikinalevy/-levyt sulamaan huoneenlämpöön noin 45 minuutiksi. Yhdistä sulaneet taikinat keskenään vaivaten ne toisiinsa sekaisin. Kauli seostaikina n. 2 mm:n vahvuisiksi levyiksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuviota taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200-asteessa n. 5-7 min. Piparit palavat helpolla. Ole tarkkana. Halutessasi sekoita tomusokerista ja sitruunamehusta kuorrutus. Laita sitä leivinpaperista tehtyyn paperitötteröpursottimeen ja koristele piparit. Tai käytä valmista tuubeissa myytävää sokerivesikuorrutetta. Anna koristelun kuivua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)