Piparimarjapiirakka

Myllyn Paras
piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinaa, voi (500 g)
Täyte:
2dlkermaviiliä
½dlsokeria
2tlvaniljasokeria
2munaa
3dlmarjoja oman maun mukaan

Valmistusohje

Ota piparitaikina pakkasesta huoneenlämpöön sulamaan puoleksi tunniksi. Kauli
sulanut taikina levyksi ja asettele piirakkavuoan pohjalle (vuoan halkaisija
25-30 cm). Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä seos vuokaan. Paista
piirakkaa 200-asteessa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuuntelija Heli Mäkinen, Vanha-Ulvila

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)