Pipari-Whoopiet

Pipari-Whoopiet

Whoopien täytteet vaihtelevat.

Itse päätin tehdä täyteläisen ja erittäin perinteisen amerikkalaisen butter cream -täytteen eli käännettynä voikermavaahtotäytteen.

Tämä on sitä herkkua, jota löytää amerikkalaisten kuppikakkujen pinnalta pursotettuna. 

Sitä voi maustaa tai värjätä makunsa tai tarkoituksensa mukaan. 

Makeanhimon se täyttää taatusti ja muista kokeilla täytettä myös muffinien päälle!

1pktMyllyn Paras Laktoositon Piparitaikina
Täyte:
150gvoita vähän pehmenneenä
300gtomusokeria
(muutama tippa elintarvikeväriä)

Valmistusohje

Leivo sulaneesta taikinasta haluamasi mallisia pipareita ja paista ne pakkauksen ohjeen mukaan. Voit halutessasi koristella jäähtyneitä pipareita sokerikuorrutteella. Vaahdota täytettä varten voi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon tomusokeri ja vatkaa, kunnes lopputulos on pursotettavaksi sopivaa massaa. Lisää halutessasi elintarvikeväriä. Pursota täytettä täysin jäähtyneen piparin päälle ja aseta päälle toinen pipari. Nauti vaikka glögin kera!

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)