Pinaattipasta oliivikastikkeella

MP_Pinaattipasta_oliivikastikkeella
30 min, josta valmisteluaika 10 min
4-6 annosta
Pasta:
300–400gMyllyn Paras Gluteeniton Fusilli Pinaatti
vettä
suolaa
Kastike:
2paprikaa tai 1 munakoiso
2sipulia
2rkloliiviöljyä
4-5timjamin vartta
suolaa
rouhittua mustapippuria
2dlvihreitä oliiviviipaleita valutettuna
1-2dlsweet chili -kastiketta

Valmistusohje

Keitä pinaattipasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Pilko paprikat tai munakoiso ja sipulit. Kuumenna öljy, lisää timjamit ja pilkotut kasvikset pannuun. Kypsennä 2–3 minuuttia aineksia käännellen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää oliiviviipaleet ja kastike pannuun ja anna aineksien hetki karamellisoitua. Nosta kypsä pinaattipasta keitinvedestä reikäkauhalla pannuun ja sekoita. Tai tarjoa valutettu pinaattipasta ja kastike erikseen. Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.

Riivi timjaminlehtiä pinnalle.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)