Perjantai-illan piirakka

Myllyn Paras
uunipellillinen
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500g)
150-200gkylmäsavukirjolohisiivuja
2munaa
1prkananasrenkaita
180gisoja katkarapuja
2tlvihreää pestoa

Valmistusohje

Sulata Ruistaikina ja keitä 2 munaa (10 min). Levitä taikina
uunipellille leivinpaperin päälle lähes pellin kokoiseksi.

Lado kylmäsavulohisiivut taikinan päälle keskelle kahteen riviin. Levitä
pari lusikallista pestoa lohisiivujen päälle. Lisää ananasrenkaat seuraavaksi ja
niiden päälle siivutetut munat ja lopuksi puolijäiset katkaravut. Käännä
taikinan sivureunat täytteen päälle ja paista 175-asteisessa uunissa n. 40
minuuttia kunnes pinta on saanut vähän väriä.

Resepti:
Leila Korpilahti, Seinäjoki. Reseptiehdokas www.suomalainenjoulu.fi reseptikilpailussa 2009.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)