Perinteinen makaronilaatikko

Perinteinen makaronilaatikko

Jaakko Kolmonen, Christina Aaltio ja Arja Savela valmistivat Perinteistä makaronilaatikkoa Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012.

uunivuoallinen, 4:lle
200gMyllyn Paras Putki Spagettia
2sipulia
n.100gjuustoraastetta (esim. Emmental)
2munaa
7dltäysmaitoa
1rklsokeria
1tlsuolaa
tlvalkopippuria

Valmistusohje

Pätki raa'at spagettiputket lyhyiksi. Keitä niitä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota sillä aikaa sipuli pannulla. Kaada putket ja sipulit voideltuun uunivuokaan, lisää haluamasi määrä paistonkestävää juustoraastetta. Sekoita munat, maito ja mausteet. Kaada vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 1 tunti.

VINKKI: Voit keittää makaronit myös maidossa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)