Paranneltu thai-kuppinuudeli

Paranneltu thaikuppinuudeli
10 min, josta valmisteluaika 5 min

Pikaruokaa pikaisesti paranneltuna. Tilkka kookoskermaa pehmentää makua, rouskuvat suolapähkinät antavat kivaa suuntuntumaa ja Sriracha tuo - tarvittaessa - lisää tuimaa tulisuutta.

1:lle
1Myllyn Paras Kuppinuudeli Thai
½dlkookoskermaa
1rklsuolapähkinöitä
1rklsoijapapuja tai pakasteherneitä
1tlSrirachaa
tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Ravista kuppia ja avaa kansi. Mittaa kookosmaito nuudelien päälle ja lisää kiehuvaa vettä kupin osoittamaan viivaan asti. Anna hautua 5 minuuttia.

  2. Sekoita joukkoon suolapähkinät ja soijapavut. Mausta Srirachalla ja viimeistele tuoreella korianterilla.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)