Paneroidut nötköttipihvit

Paneroidut nötköttipihvit

YleX:n Viki ja Mäkkäri kokkaavat Cooking with Kasmir -ruokaohjelmassa Axl Smithin ja Kasmirin kanssa, katso video ohjeen alta!

Paneroidut nötköttipihvit:
1prknötköttiä
Table Water -keksejä (esim. Carr's)
soijarouhetta
Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2munaa
vettä
Munakokkeli:
6munaa
3dlkuohukermaa (maitokin käy)
suolaa
mustapippuria
Hunajameloni-avokado-kidneypapusalaatti:
1prkkidneypapuja
2avokadoa
½hunajameloni
1lime

Valmistusohje

Paneroidut nötköttipihvit: Avaa metallipurkki molemmista päistä, jotta saat nötkötin sujuvasti ulos purkista kokonaisena. Viipaloi nötkötti ympyränmuotoisiksi pihveiksi. Yhdestä purkista tulee noin neljä “pihviä”.Murenna vesikeksit. Tee murennetuista kekseistä ja soijarouheesta sekoitus.Sekoita kanamunat ja tilkka vettä omalle lautaselle ja sirottele jauhot omalleen.Kastele Nöttkött-pihvi ensin kanamunaseoksessa, sitten jauhoissa, uudelleen kanamunaseoksessa ja lopuksi keksi-soijarouhe seoksessa. Paista pannulla voissa kunnes pihvin pinta on kauniin ruskea. Munakokkeli: Riko kananmunien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon kuohukerma ja mausteet. Sulata voi pannulla tai kattilassa miedolla lämmöllä. Kaada munaseos pannulle (tai kattilaan) ja kypsennä silloin tällöin sekoitellen n. 2-3 minuuttia. Älä missään nimessä väännä tehoja täysille, vaan pidä lämpö miellyttävän mietona. Hunajameloni-avokado-kidneypapusalaatti: Leikkaa avokadot, sekä hunajameloni kuutioiksi. Lisää seokseen pavut ja purista päälle limestä mehua. Anna tekeytyä kylmässä.

Resepti:
Kasmir

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)