Pajun kermainen sienipasta

Pajun kermainen sienipasta
300gsuppilovahveroita
3valkosipulinkynttä
1,5dlvegaanista valkoviiniä
3dlkaurakermaa (esim. Kaslink Aito)
rakuunaa
ruohosipulia
vegaanista margariinia (esim. tummansininen Keiju)
oluthiivahiutaleita
mustapippuria
suolaa
tryffeliöljyä
Myllyn Paras Sporttipastaa

Valmistusohje

Kuivata sienet kuivalla pannulla. Nosta syrjään.

Pilko valkosipulinkynnet ja paista niitä margariinissa, kunnes ovat saaneet hieman väriä pintaan.

Lisää sekaan vegaaninen valkoviini. Keitä noin minuutin ajan.

Kaada valkoviinin sekaan kaurakerma ja anna hautua hiljaisella lämmöllä noin 10-15, kunnes seos on hieman paksuuntunut.

Paista sienet tryffeliöljyssä sillä aikaa, kun kastike hautuu.

Keitä pasta, mutta anna sen jäädä aavistuksen alikypsäksi (noin minuutin alle keittoajan.)

Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan ja lisää sekaan vielä noin ruokalusikallinen tryffeliöljyä. 

Lisää kastikkeen sekaan paistetut sienet, mutta jätä osa sienistä annoksen päälle "koristeeksi."

Heitä joukkoon vielä tuoretta ruohosipulia ja rakuunaa, sekä noin ruokalusikallinen oluthiivahiutaleita.

Kun pasta on keittynyt, sekoita valmis sienikastike sen joukkoon.

Kokoa annos. Koristele paistetuilla suppilovahveroilla ja tuoreilla yrteillä. Ripottele pintaan vielä hieman oluthiivahiutaleita.

Resepti:
PS Olen Vegaani -vloggaaja Paju

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)