Pähkinä-aprikoosinyytit

Myllyn Paras
15 - 20 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
100granskankermaa (creme fraiche)
100gpähkinärouhetta
200gpaistonkestävää aprikoosimarmeladia
2tlvaniljasokeria
(100gsini- tai valkohomejuustoa)
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
raesokeria

Valmistusohje

Ota taikinalevyt sulamaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään.

Jaa taikinalevyt kahtia neliöiksi ja annostele kunkin neliön keskelle n. 1 rkl täytettä. Nosta neliön kulmat ylös suppuun keskelle kostutetuin sormin. Voitele munalla, ripottele pinnalle raesokeria ja paista 225-asteisen uunin alatasolla 15-25 min kauniin ruskeiksi.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteeseen lisäksi homejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)