Ainekset 15 - 20 kpl annosta

Täyte:
100
g
ranskankermaa (creme fraiche)
100
g
pähkinärouhetta
200
g
paistonkestävää aprikoosimarmeladia
2
tl
vaniljasokeria
(100
g
sini- tai valkohomejuustoa)
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
raesokeria

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Jaa taikinalevyt kahtia neliöiksi ja annostele kunkin neliön keskelle n. 1 rkl täytettä. Nosta neliön kulmat ylös suppuun keskelle kostutetuin sormin.

  2. Voitele munalla, ripottele pinnalle raesokeria ja paista 225-asteisen uunin alatasolla 15-25 min kauniin ruskeiksi.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteeseen lisäksi homejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.