Päärynä-kinuskijuustokakku suolapähkinöillä

Päärynä-kinuskijuustokakku suolapähkinöillä
  • Cooking with Kasmirin toisen tuotantokauden kuudennessa jaksossa vierailee Eero Ettala, katso video ohjeen alta!
Pohja:
350gDomino-keksejä
100gValio Voita
Täyte:
4liivatelehteä
2dlValio kuohukermaa
2prkValio maustettua rahkaa päärynä-kinuski
1rklsokeria
2tlvaniljasokeria
Pinnalle:
raastettua suklaata
suolapähkinöitä

Valmistusohje

1. Hienonna keksit monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. 2. Taputa seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (Ø 22 cm).
 3. Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen pehmenemään n. 5 min ajaksi. 4. Vaahdota kerma. Yhdistä rahka ja sokerit.
 5. Valuta vesi liivatelehdistä. Sulata ne pienessä kattilassa kiehuvan kuumaan veteen (1 rkl). 6. Lisää liivateseos rahkan joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. 7. Lisää viimeisenä kermavaahto. Sekoita varoen. 8. Kaada täyte vuokaan. Peitä kelmulla.
 9. Anna kakun hyytyä jääkaapissa 4 - 6 t tai seuraavaan päivään. 10. Irrota kakku vuoasta. Siirrä tarjoiluvadille. 11. Koristele suklaalla ja suolapähkinöillä.

Resepti:
Axl Smith

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)