Omenapullat

Omenapullat

Valmispullat eivät kuulu omaan keittiööni, mutta jos aika on kortilla, saat hyvin tuunattua valmispullista oikein hyvää vierastarjottavaa.

1psMyllyn Paras Korvapuusteja
1-2kotimaista omenaa
kanelia

Valmistusohje

Sulata pullat huoneenlämmössä. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Käännä pulla sivuttain ja paina pulla lasilla keskeltä litteäksi niin, että pohjassa on ikäänkuin kaneliraidat ja saat soikean muotoisen piirakkapohjan. Kuori ja viipaloi omenat. Aseta muutama omenaviipale limittäin pohjan päälle ja ripottele päälle kanelia. Paista uunin keskitasolla noin 12-15 minuuttia.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)