Omenainen makkarakastike ja kiharaspagettia

Myllyn Paras

Tämä maukas makkarakastike on todella helppo valmistaa.

Omenoilla saat uudenlaista makua makkarakastikkeeseen.

2:lle
200glenkkimakkaraa
1sipuli
2valkosipulinkynttä
2tlöljyä
1prktomaattimurskaa
1dlkuutioitua omenaa
mustapippuria
1tlyrttisekoitusta
(suolaa)
150g

Valmistusohje

Poista makkarasta kuori ja leikkaa se kuutioiksi. Paahda
kuutioita pannulla käännellen, kunnes ne saavat väriä. Kaada lautaselle
odottamaan.

Pyyhkäise pannu talouspaperilla ja lisää siihen öljyä.
Kuullota silputut sipulit ja valkosipulit pehmeiksi. Lisää tomaattimurska ja
omenakuutiot. Anna hautua hetken aikaa, ja lisää sen jälkeen makkarapalat.
Mausta ja keitä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Tarkista maku. Keitä makkarakastikkeen kypsyessä Kihara Spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta
hyvin. Tarjoa erikseen tai yhdistettynä. 

VINKKI: Alkupalaksi maistuvat varhaisporkkanat tai nauriit.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)