Omenainen joulupuuro

Omenainen joulupuuro, Kuva: Vappu Pimiä
Kuva: Vappu Pimiä

Pienellä tuunauksella puurosta saa entistä maistuvampaa ja tässä tapauksessa jouluisen makuista. 

Maukas omenapuuro sopii aamupalaksi tai ulkoilupäivän lounaaksi!

dl
3dlomenamehua
1kanelitanko
7dlmaitoa

Valmistusohje

Mittaa omenamehu ja anna kiehahtaa. Lisää joukkoon kanelitanko sekä riisi+ohraseos. Anna omenamehun imeytyä riisiin ja ohraan. Kun mehu on kokonaan imeytynyt, lisää kattilaan maito. Sekoita ja kun seos alkaa kiehua, laske lämpöä. 

Anna puuron hautua noin 40 minuuttia miedolla lämmöllä pulputtaen, välillä puuroa sekoittaen. Poista kypsästä puurosta kanelitanko ja nauti.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)