OATGOODS Suklaa-Mustikkamuffinit

OATGOODS Suklaa-Mustikkamuffinit
25 min, josta valmisteluaika 15 min

OATGOODS myslin avulla saat rakennetta ja suutuntumaa muffineihin.

Myllyn Paras OATGOODS Mysli Suklaa-appelsiini on herkullinen sekoitus täysjyväkauraa, suklaata ja appelsiinia.

Jos käytät muffineihin pakastemustikoita, lisää ne lopuksi taikinaan jäisinä, sekoita varovaisesti mahdollisimman vähän, jotta mustikat säilyvät mahdollisimman ehjinä.

Jos käytät ohuita paperisia muffinivuokia, aseta 2 muffinivuokaa päällekkäin, niin vuokien muoto säilyy parhaiten.

 

noin 10 kpl
3dlMyllyn Paras OATGOODS Suklaa-appelsiinimysliä
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dl(tummaa) sokeria
1tlleivinjauhetta
1dlrypsiöljyä
2munaa
2-3dlmustikoita

Valmistusohje

Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita ne keskenään. Lisää joukkoon muut aineet hyvin sekoittaen. Sekoita mustikat taikinaan vasta lopuksi. Jos käytät pakastemustikoita, laita ne taikinaan jäisinä. Sekoita taikinaa enää hyvin vähän.

Levitä muffinivuoat uunipellille. Nostele taikina kahden ruokalusikan avulla muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)