OATGOODS Risotto

Myllyn Paras
30 min, josta valmisteluaika 10 min
n. 4:lle
8dlkasvislientä (tai 1 dl kuivaa valkoviiniä ja 7 dl kasvislientä)
3rkloliiviöljyä
1sipuli
1pssMyllyn Paras OATGOODS Risottoriisiä
mustapippuria myllystä
voita
parmesaanijuustoa raastettuna

Valmistusohje

  1. Aloita kuumentamalla kasvisliemi kiehuvaksi erillisessä kattilassa, pidä liemi kuumana risoton valmistumisen aikana.

  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli miedolla lämmöllä kattilassa.

  3. Lisää risottoriisi ja jatka kuullottamista, kunnes riisi on läpikuultavaa.

  4. Lisää kuumaa kasvislientä vähitellen välillä sekoittaen. Lisää uusi annos lientä vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin. Jos käytät valkoviiniä, lisää se ensin ja jatka kasvisliemen lisäämisellä.

  5. Kypsennä, kunnes riisi on napakan pehmeää (n. 20 minuuttia).

  6. Voit lopuksi maustaa risoton mustapippurilla, voinokareella ja parmesaanijuustolla.

  7. Tarjoile heti esim. paitettujen herkkusienten, kasvisten tai lihan kera.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)