OATGOODS muikut

OATGOODS Muikut
15 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Paistetut muikut ovat oikeaa pikaruokaa.
  • Tällä kertaa muikut saavat mainion aromin OATGOODS-ruis-puolukkaseoksesta.
  • Nämä muikut valmistuvat nopeasti ja ovat taivaallisen hyviä reseptissä kerrottujen kastikkeiden kanssa, valitse omasi tai tee molemmat!
2:lle
Muikut ja leivitys:
250gpienehköjä muikkuja
1pssMyllyn Paras OATGOODS Annoskaurapuuro Ruis-puolukkaa (35 g)
n.1tlsuolaa
hiven jauhettua valkopippuria
Paistamiseen:
voita
Sinappinen kermaviilikastike:
2dlkermaviiliä
1rklsinappia
½tlsuolaa
hiven hienonnettua valkopippuria
1rklraastettua sitruunankuorta
1rklsitruunamehua
Raikas tilli-kermaviilikastike:
2dlkermaviiliä
½tl suolaa
1tl roseepippuria
1rklhienonnettua tilliä
1rklhienonnettua ruohosipulia
1rklsitruunamehua

Valmistusohje

Perkaa tarvittaessa muikut (poista suolet ja päät) tai osta valmiiksi perattuja pieniä muikkuja. Huuhtaise kalat halutessasi. Kuivaa ne paperilla ja levitä lautaselle.

Avaa pussillinen ruis-puolukkapuuroseosta ja sekoita siihen suolaa ja pippuria. Kaada seos muikkujen päälle ja pyörittele muikut hiutaleseoksessa.

Kuumenna pannu, laita siihen voita sulamaan. Paista muikut kauniin ruskean värisiksi molemmin puolin.

Valmista muikkujen paistuessa nopeasti mieluisa kastike. Tee 1 annos valitsemaasi kastiketta tai ½ annosta kumpaakin: sekoita vain ohjeen ainekset keskenään ja laita tarjolle.

Nauti muikut kuumina dipaten ne kastikkeeseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)