Tiesitkö, että nachoja voi tehdä myös tortilloista?

Ja jos teet nachot itse tehdyistä kauraisista tortilloista voit myös itse päättää paljonko suolaa käytät, joten voit hyvillä mielin napostella näitä rapsakoita herkkuja vaikka perheen pienimpien kanssa.

Valmiit nachot voit myös maustaa omalla lempimausteellasi tai nautiskella nachot perinteisten dippien kera. 

Noudata suositeltua paistoaikaa ja valvo nachojen paahtumista uunissa, sillä ohuet nachot palavat herkästi! 

Ainekset annosta

8
kpl
tortilloja
Lisäksi tarjoiluun:
salsaa tai quacamolea

Ohje

  1. Laita tortillat uunipellille leivinpaperin päälle. Pellillä kannattaa kerrallaan paistaa noin kolme tortillaa siten, että tortillat eivät ole päällekkäin.

  2. Paahda tortillat uunissa keskitasolla 200 °C:ssa 6 minuuttia. 

  3. Anna tortillojen jäähtyä ja pilko käsin tortilloista sopivan kokoisia nachoja.

  4. Tarjoile nachot esimerkiksi salsan tai quacamolen kera. 

Resepti:
Myllyn Paras

Itse tehdyt tortillaletut

Voit tehdä itse joko vehnätortilloja tai kauraisia tortilloja, valitse mieleisesi!

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.