Minttusuklaapiirakka

Myllyn Paras
20-25 palaa
Pohja:
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
tlsoodaa
tlvaniljasokeria
6dlsokeria
dlkaakaojauhetta
3dlMarianne-rouhetta
3dlmaitoa
2dlvoisulaa
4munaa
Koristeluun:
2psvalkosuklaata (Minut Block)
nonparelleja

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää seokseen maito, voisula ja munat
ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunivuokaan.
Paista uunin keskitasolla 200 ˚C:ssa noin 25 minuuttia. Anna kypsän piirakan
jäähtyä ennen koristelua. Sulata valkosuklaa omassa pakkauksessaan ja koristele
piirakka sulatetulla suklaalla ja nonparelleilla.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelman kuuntelija Petra Portaala, Ollila

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tätä täytyy kokeilla...kuulostaa tosi tosi herkulliselta. Nam.