Merellinen kastike

Merellinen kastike

Katso valmistusvideo, jossa esiintyvät Arja Elina Laine ja Huomenta Suomen Anu Korhonen.

noin 4:lle
2rklrypsiöljyä
4-6valkosipulinkynttä
n.15cmpurjosipulia renkaina
1pswok-pakastevihanneksia (250 g)
400glohifileetä isohkoina paloina tai suikaleina
1-2dlaurinkokuivattua tomaattia viipaleina
200gkatkarapuja ja/tai simpukoita
dlruokakermaa
1tlsitruunapippurirouhetta
n.1tlsuolaa
150gsitruunasulatejuustoa tai -tuorejuustoa
Lisäksi:
Myllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
tai Keltainen Sydän Makaronia

Valmistusohje

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pakastevihannekset, lohifileepalat, ja anna kypsyä 5-10 min. Lisää loput ainekset ja anna kuumentua, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Lisää suolaa sen mukaan, onko muissa raaka-aineissa suolaa. Tarkista mieleinen maku. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras -pastan kanssa.

VINKKI: Mikäli et pidä katkaravuista tai simpukoista, voit käyttää n. 600 g lohta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)