Mehevä vaniljainen vadelmapiiras

Mehevä vaniljainen vadelmapiiras
  • Kesämarjat ovat parhaimmillaan ihanissa leivonnaisissa.
  • Nyt herkullisen piiraan leipominen on helppoa, sillä voit valmistaa sen pakastealtaasta löytyvästä Myllyn Parhaan Neljän Viljan Ruokapiirakkataikinasta. Neljän Viljan Ruokapiirakkataikina soveltuu sekä suolaisten että makeiden piiraiden valmistukseen. Reilun kokonsa ansiosta saat taikinasta ison piirakan. Neljän Viljan Ruokapiirakkataikina on vegaaninen, joten voit valmistaa siitä myös vegaaniset herkkupiiraat.
10 annosta
1pktNeljän Viljan Ruokapiirakkataikina 400 g
Täyte:
400gvadelmia
1tlvaniljasokeria
150ghillo-marmeladisokeria
Vaniljakreemi:
2dlvaniljakreemijauhetta
5-6dlmantelijuomaa

Valmistusohje

Painele sulanut piirakkataikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 26 cm. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Laita vadelmat kattilaan. Lisää vaniljasokeri ja hillo-marmeladisokeri.

Keitä 2-5 minuuttia. Levitä vadelmahillo piiraspohjan päälle. Valmista vaniljakreemi sekoittamalla vaniljakreemijauhe ja mantelijuoma keskenään. Levitä kreemi huolimattomasti vadelmahillon päälle.

Jatka kypsentämistä vielä noin 30 minuuttia, tai kunnes täyte on jähmettynyt.

Nauti jäähtyneenä!

VINKKI 1: Myös mustikat, puolukat ja lakat sopivat vadelman tilalle.

VINKKI 2: Mantelijuoman tilalla voit käyttää kermaa tai kermaviiliä.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)