Mansikka-mascarponekaurakakut

Mansikka-mascarponekaurakakut
25 min, josta valmisteluaika 5 min

Kaurakakut kermaisen pehmeällä mascarponevaahdolla ja tuoreilla mansikoilla on suussa sulava makuyhdistelmä!

Tämä nopea ja helppo resepti käy mainiosti viikonlopun herkutteluhetkeen. Lisää herkkukerrointa vielä viimeistelemällä päällyste suklaakastikkeella.

Kaurakakut ovat kuin riisikakkuja, mutta ne on valmistettu kaurasta. Makeaan reseptiin sopii parhaiten maustamaton kaurakakku. Koska valmiiksi päällystetyt kaurakakut pehmenevät helposti, tarjoile ne juuri ennen syömistä tai vaihtoehtoisesti voit tarjota mascarponevaahdon, päällysteet ja kaurakakut erikseen, jolloin kaurakakut säilyttävät rapeutensa.

 

7-10:lle kaurakakulle
500gtuoreita mansikoita
250gmascapone juustoa
1dlvispikermaa
½tlvaniljasokeria
Myllyn Paras OATGOODS Maustamaton Kaurakakkuja
Koristeluun:
suklaakastiketta
mintunlehtiä

Valmistusohje

1. Poista mansikoista kannat ja viipaloi mansikat neljään osaan

2. Sekoita mascarponejuusto, vispikerma ja vaniljasokeri vatkaimella tasaiseksi vaahdoksi ja laita vaahto pursotinpussiin.

3. Pursota vaahto tyllan läpi kaurakakulle ja asettele mansikkaviipaleet sekä vaahtokarkit kaurakakun päälle.

4. Viimeistele mintunlehdillä ja suklaakastikkeella.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)