Liha-fetakastike kiharaspagetille

Myllyn Paras

Keitettäessä kiharansa säilyttävä spagetti on laadukas ja
näyttävä tarjottava.

Sopii hyvin tuomaan vaihtelua ja ilmettä erilaisiin
pastaruokiin.

Työpäivän jälkeen lihakastike syntyy kätevästi valmiista
lihasuikaleista tai jauhelihasta.

Feta-tyyppisellä juustolla saat vaihtelua lihakastikkeen
makuun.

noin 4-6:lle
500glihasuikaleita tai paistijauhelihaa
2sipulia tai 1 pss pakastesipulikuutioita (200 g)
4-5valkosipulinkynttä
1rklsoijaa
1tlmustapippuria
1tlktomaattimurskaa
1rklbasilikaa
1tloreganoa
1tlkoliiveja (pieni tlk)
200g(kevyt) feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
Lisäksi:
1ps

Valmistusohje

Ruskista lihasuikaleet (tai jauheliha) ja sipulisilppu pannulla. Lisää muut
aineet ohjeen järjestyksessä. Anna kypsyä, lisää lopuksi yrtit, oliivit ja
juustokuutiot sekä haluamasi määrä niiden lientä.

Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras Kihara Spagetin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)