• Sportti Täysjyväspagetti on täysjyvädurumvehnästä valmistettu runsaskuituinen spagetti, joka on väriltään tumman täysjyvämakaronin väristä spagettia.
  • Työpäivän jälkeen lihakastike syntyy kätevästi valmiista lihasuikaleista tai jauhelihasta.
  • Feta-tyyppisellä juustolla saat vaihtelua lihakastikkeen makuun.

Ainekset noin 4-6:lle annosta

500
g
lihasuikaleita tai paistijauhelihaa
2
sipulia tai 1 pss pakastesipulikuutioita (200 g)
4-5
valkosipulinkynttä
1
rkl
soijaa
1
tl
mustapippuria
1
tlk
tomaattimurskaa
1
rkl
basilikaa
1
tl
oreganoa
1
tlk
oliiveja (pieni tlk)
200
g
(kevyt) feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
Lisäksi:

Ohje

  1. Ruskista lihasuikaleet (tai jauheliha) ja sipulisilppu pannulla. Lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Anna kypsyä, lisää lopuksi yrtit, oliivit ja juustokuutiot sekä haluamasi määrä niiden lientä.

  2. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras Spagetin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.