Lehtikaalipasta Ruis-Kaurapastasta

Lehtikaalipasta Ruis-Kaurapastasta
4:lle
170gpekonia
200glehtikaalia
10cmpurjosipulia
3valkosipulinkynttä
1rklsoijakastiketta
2dlpippurikermaa (tai kermaa + mustapippuria)
1dlvettä
6dlMyllyn Paras Ruis-Kaurapastaa
kurpitsansiemeniä
parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Laita suikaloitu pekoni kylmälle paistinpannulle, laita lieden teho vasta sen jälkeen päälle ja anna pekonin ruskistua omassa rasvassaan. Ota lehtikaalista paksuin ruoti pois ja silppua jäljelle jäänyt lehtikaali. Puhdista ja viipaloi purjo renkaiksi. Paista nämä pekonin seassa, mausta hyvin, lisää pippurikermaa ja vettä. Anna kypsyä ja keitä sillä aikaa pasta erikseen. Kiehauta kattilassa melko runsaasti vettä, mausta suolalla. Kun vesi kiehuu, lisää pasta ja anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min.  Kokoa annokset lehtikaalikastikkeesta ja pastasta, ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä ja parmesaanijuustoa lastuina.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)