Lehtikaali-tomaattipasta

Kasvispasta
45 min, josta valmisteluaika 15 min
4:lle
300gMyllyn Paras Rigatoni Moniviljapastaa
250gkirsikkatomaatteja
1-2valkosipulinkynttä
öljyä
suolaa
mustapippuria
100glehtikaalia
8-10aurinkokuivattua tomaattia
150gtuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
½dlruokakermaa
parmesaania

Valmistusohje

Puolita kirsikkatomaatit ja pilko valkosipuli. Nosta ne uunipellille ja kaada päälle hieman öljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda uunissa noin 5-10 min 200 °C.

Huuhtele lehtikaali ja revi se palasiksi pellille ja kaada päälle hieman öljyä. Paahda lehtikaalia uunissa noin 5 -10 min 200 °C.

Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja notkista tuorejuusto ruokakermalla.

Keitä pasta.

Lisää paahdetut tomaatit, lehtikaali, aurinkokuivatut tomaatit ja tuorejuusto pastan joukkoon ja anna kuumentua hetki levyllä. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää pastan joukkoon myös parmesaania.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)