Kylmäsavulohipasta

Kylmäsavulohipasta
20 min, josta valmisteluaika 10 min

Kylmäsavulohipasta on arjen nopea ruoka. Tällä helpolla ohjeella valmistat herkullisen pasta-annoksen milloin vain.

3-4:lle
150gKylmäsavulohta (1 pkt)
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1tlsuolaa
1tlsitruunapippuria
3dlruokakermaa
½dltuoretta tilliä
Spagetti:
300-400gMyllyn Paras Suora Tagliatellea
n. 2½lvettä
2tlsuolaa

Valmistusohje

Laita pastaa varten vesi kiehumaan isoon kattilaan.

Leikkaa sipuli pieneksi kuutioksi ja kuullota niitä hetki pannulla. 

Leikkaa kylmäsavulohi suikaleiksi tai paloiksi ja lisää ne pannulle, kun sipulit ovat kuullottuneet. Lisää mausteet.

Paina tagliatelle tai spagetti kiehuvaan veteen, mausta vesi suolalla ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan "al dente".

Lisää pannulle ruokakerma ja anna hautua kannen alla.

Valuta vesi pois pastasta ja sekoita siihen kylmäsavulohikastike sekä silputtua tilliä.

Tarjoile annoskulhoista ja koristele oksalla tilliä.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)