Krakovanmakkara-Jyväpastavuoka

Krakovanmakkara-Jyväpastavuoka

Halloweeniinkin sopiva ruoka valmistetaan krakovanmakkarasta ja pienijyväisestä jyväpastasta. 

Nesteenä käytetään punajuurimehua, joka antaa ruoalle villin värin.

Ruoka sopii loistavasti juuri syksyn ruokapöytään.

4 annosta
2 rklrypsiöljyä
2-3salottisipulia
3valkosipulinkynttä
250gkrakovanmakkaraa
2porkkanaa
200gpunakaalia
dlMyllyn Paras Jyväpastaa
2laakerinlehteä
1kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
½-1tlkuivattua timjamia
dlpunajuurimehua
3dlvettä
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan

Valmistusohje

Kuumenna öljy padassa ja lisää hienonnetut salottisipulit ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kääntele hetki.

Paloittele krakovanmakkarat ja lisää joukkoon. Kääntele kunnes saavat hieman väriä.

Paloittele porkkanat ja suikaloi punakaali. Lisää joukkoon ja kääntele hetki. Lisää jyväpasta, laakerinlehdet, kasvisliemikuutio, mustapippuria myllystä, timjamia ja punajuurimehu ja vesi. Rouhi joukkoon mustapippuria. Hauduta hiljalleen kannen alla. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa maun mukaan.

Koristele ruoka tuoreella timjamilla tai persiljalla.

Tarjoa!

Resepti:
Hellapoliisi, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)