Kirsikkakeksit

Kirsikkakeksit

Herkulliset ja värikkäät Kirsikkakeksit syntyvät kun lisäät taikinanokareiden päälle kirsikan puolikkaan ennen keksien paistamista.

noin 40 kpl
125glaktoositonta margariinia tai voita
1dlsokeria
1muna
dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
1tlleivinjauhetta
2tlvaniljasokeria
½dlkirsikkamehua
Päälle:
kirsikoita (säilyke)

Valmistusohje

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna vatkaten
vaahtoon. Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri tattarijauhoihin ja yhdistä seos
vaahtoon kirsikkamehun (säilyketölkistä) kanssa.

Ota taikinasta pieniä nokareita leivinpaperille
uunipellille ja laita jokaisen keskelle kirsikan puolikas. Paista pikkuleipiä
200-asteisen uunin keskitasolla 6-8 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Erinomainen gluteeniton resepti. Mukava vaihtelu kahvipöytään. Olen kokeillut myös omenamehuversiona ja tulos oli myös hyvä. Kiitos reseptistä.
Mikäli kirsikkakeksejä tekee gluteenittamaan ruokavalioon, niin on syytä huomioida, että Myllyn Paras Tattarijauhot saattavat sisältää pieniä määriä muiden viljojen pölyä, eivätkä ne siten sovellu gluteenittomaan ruokavalioon. Terveisin, Kuluttajaneuvonta