Kermainen olut-pekonipasta

Kermainen olut-pekonipasta

YouTube-sensaatio Eeddspeaks kokkaa Cooking with Kasmir -ruokaohjelmassa Axl Smithin ja Kasmirin kanssa, katso video ohjeen alta!

2pktpekonia
1iso sipuli
3valkosipulinkynttä
1ploolutta (tummaa tai vehnäistä, maun mukaan)
1prkkuohukermaa
voita
soijaa
mustapippuria
1psMyllyn Paras Pippuripastaa
persiljaa (ei pakollinen)
parmesaanijuustoa (ei pakollinen)

Valmistusohje

Silppua pekoni ja käristä se kunnolla. Nosta paperin päälle kuivumaan. Jätä pekonirasva pannulle ja lisää voita. Karamellisoi suikaloitu sipuli ja valkosipuli. Lisää pannulle pekoni ja kaada n. ½ pulloa olutta. Anna alkoholin haihtua ja lisää kerma. "Rasauta" kerma, eli keitä sitä kasaan sen verran, että kastike muuttuu sakeammaksi. Mausta soijalla ja mustallapippurilla. Keitä pasta pussin ohjeiden mukaan. Yhdistä al dente pasta kastikkeen kanssa ja koristele hakatulla persiljalla. Parmesaani kruunaa kokonaisuuden.

Resepti:
Kasmir

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)