Ainekset 10-16 annosta

Täyte:
100
g
ranskankermaa
100
g
mantelirouhetta
200
g
paistonkestävää aprikoosimarmeladia
2
tl
vaniljasokeria
Koristeeksi:
1
tlk
säilykekirsikoita

Ohje

  1. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Puolita sulatetut taikinalevyt kahdeksi neliöksi. Tee neliöihin viillot kulmista keskelle ja nosta kulmat keskelle kostutetuin sormin nipistäen hyvin yhteen kuten tavallisia joulutorttuja tehdessä.
  2. Annostele kunkin neliön keskelle n. 1 rkl täytettä ja laita keskelle kirsikka. Voitele munalla ja paista 225-asteisen uunin alaosassa n. 10-15 min kauniin ruskeiksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.