Keltainen täyte joulutortuille

Myllyn Paras
8-10 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa (500 g)
tai Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
100granskankermaa (crème fraiche)
100gpähkinä- tai mantelirouhetta
200gpaistonkestävää aprikoosimarmeladia
2tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Sekoita kaikki täytteen ainekset. Taittele taikinoista
torttuja. Laita täytettä torttujen päälle luumuhillon tilalle.
Halutessasi voit laittaa koristeeksi puolikkaan, punaisen säilykekirsikan.
Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä
täytteeseen lisäksi n. 100 g sini- tai valkohomejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)