Keikkamuusikon mac ’n cheese

Keikkamuusikon mac ’n cheese

Cooking with Kasmirin toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa vierailee Roope Salminen, katso video ohjeen alta!

400gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
250gValio Koskenlaskija Ruoka cheddaria
100gmozzarella juustoraastetta
100gValio Emmental (punaleima) juustoraastetta
mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pastat pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä. 2. Huuhdo ja valuta pasta. Laita takaisin kattilaan.
 3. Lisää pastan joukkoon Koskenlaskija Ruoka cheddar ja juustoraasteet. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
 4. Mausta mustapippurilla. 5. Kaada seos uunivuokaan. Kuorruta juustolla. Käytä loput 50 g Valio Emmentalia ja 50 g Mozzarella juustoraastetta kuorrutukseen. 6. Paista 175 asteessa 20 minuuttia kunnes pinta on saanut väriä.

Resepti:
Kasmir

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)